Magasan jobb

Kevesen tudják, de Pest azon részén lakunk, ahol pont olyan magasan vagyunk, mintha a Gellért-hegyen lennénk. A kilátás is jó, ha felmész az utca végébe. Reptér, Budai-hegyek, Megyeri-híd. Szóval királyos.

Magasságról még annyit, hogy nekem a magas pasik tetszettek mindig, így nem meglepően az én egyetlen férjem, Joci is 190 cm magas. ❤ 🙂 ❤

A fenti tapasztalati tényeket összegyűjtve, teljes indukciós bizonyítással levezetve rájöttem, hogy nekem biza magaságyás kell.

Már az árnyékliliom ültetésénél kiderült, hogy a talaj nem tápanyagban, hanem szögben, betonban és téglában gazdag. Mikor a japán juharomat ültettem, egy munkáskesztyűt is sikerült kiásnom. Az azért megnyugtató volt, hogy kézfej nem volt benne. 🙂

A teljes földcsere hatalmas felfordulással járt volna, ezért jött szóba a tömbösítés. Sokat vergődtem, hogy én vagy mesterember csinálja-e meg az ágyást, de végül egy asztalost kértünk fel. A kivitelezésben az utca rocker kertésze volt a főnök. Vicces, de ő is magas ember. 😀 Ráadásul olyan raszta hajzuhataggal rendelkezik, hogy csak a haja vagy 10 kiló. 😀

Jó a térerő a magaságyásban is. 🙂

Egy délelőtt alatt lezavarták a magaságyás telepítését, úgyhogy turbóra kapcsolva még azon a héten be is vetettük a nagyját Sünivel.

20140501-132331.jpg

A vetési terv már régóta kész volt, de a vetőszalagokat frissen készítettük.

Minden nap ellenőrizzük a retkek hangulatát, és ha nem megfelelő, megsimagtjuk őket. 🙂

A nagy kérdés már csak az, hogy hány növényt fognak a fiúk szétrúgni focizás közben? Illetve még az is kérdés, hogy a nanokertészet (paradicsom, eper) folytatódik-e?

Ezek a palánták kerülnek majd az ágyásba. Bal oldalon lent 4 fekete paradicsompalánta (Juhmelitől), kíváncsi leszek rájuk.

Bármi is fog teremni, az már biztos, hogy magasabb szinten lesz, mint a tavalyi. 🙂

Reklámok

2 hozzászólás

  1. Ha mégsem működik, jó lesz majd medencének…

    Válasz

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT! :D

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: